De avonturen van Nathalie. - Be-Glam Belgium

Nathalie: een goede indruk

November 30, 2015

Deze maand ben ik met mijn jumpsuit naar school getrokken. Ik ben begonnen aan de opleiding leerkracht lager onderwijs, en wou bij mijn eerste stage een goede indruk maken. Ik had bij de observaties al mooie kleedjes boven gehaald, maar vandaag koos ik voor mijn jumpsuit. Hij zit lekker comfortabel en de plooitjes op de buik geven een verslankend effect. De kraag bovenaan zorgt dan weer voor een stijlvolle uitstraling.

Net zoals ik tijdens mijn stage een goede indruk wou maken, wou ik dit ook in mijn nieuwe klas. Het is een heel nieuw hoofdstuk. Je hebt de kans om een nieuwe identiteit op te bouwen zonder vooroordelen. Hetzelfde dacht ik bij mijn overwinning als Be Glam-ambassadrice. Ik kon nieuwe mensen leren kennen en die nieuwe mensen leerden mij vervolgens ook kennen zoals ik het wou.
Be Glam heeft me meermaals geholpen om een goede eerste indruk te maken. Op school krijg ik vaak positieve reacties over mijn jurkjes, ze vragen zich meestal ook af waar ik die mooie kleedjes vind, en dan vermeld ik zeer graag mijn favoriete winkel!


Ook met mijn nieuwe jumpsuit ervaar ik dat mensen me op een positieve manier bekijken. Ik kreeg van onze pedagoge mee dat de kledij belangrijk is voor een eerste indruk. Doormiddel van kledij geef je een groot deel van je persoonlijkheid vrij. De leerlingen aan wie ik les geef merkten zelfs mijn jurkjes op, en zo konden we al wat leuke gesprekjes hier rond opbouwen.  


De jumpsuit bestaat ook in andere versies zoals in het zwart en een wat zachtere leger/bloemenprint. Een groot voordeel hieraan is dat hij erg comfortabel zit en je ziet er nog eens geweldig uit ook! Een ander pluspunt is dat je snel gekleed bent: een schoentje aan, een vestje erover, en je outfit is compleet!


Groetjes,


Nathalie

Nathalie: "Ik hou van jou."

October 04, 2015

In het boek ‘Not That Kind of Girl’ viel het me op dat vriendjes komen en gaan. SPOILER: in het bovengenoemde boek somt het meisje bijvoorbeeld al haar vriendjes op waar ze ooit ‘ik hou van jou’ tegen zei, en momenteel zit ik al aan het vierde vriendje (in het boek).
Na het kijken van te veel romantische films en het lezen van romans dacht ik dat de ware, de enige was. Twee personen komen elkaar tegen en trouwen niet veel later. Dit was mijn ideale sprookje. Maar sinds de breuk van mijn vorige relatie ben ik toch al wel wat jongens tegen gekomen.


Hier ben ik opnieuw met een andere jongen. Normaal gezien blijf ik met beide voeten op de grond omdat ik al vaker tegenslagen heb gehad. Maar dat is nu anders! Grappig om te denken dat hij écht de ware is, want ik heb hem nog niet gezien. Het eerste gevoel dat je bij iemand hebt is voor mij hetgeen dat telt. Dat gevoel overtreft alles en wens ik iedereen toe!


Mijn keuze deze maand heeft alles te maken met deze nieuwe jongen. Ik weet dat hij sportief is dus tijdens onze volgende date zouden we gaan skaten. Maar wat zou ik aan aandoen? Een bezoekje aan Be Glam was dé oplossing. De verkoopster hielp me zoeken naar wat stoerdere jurkjes zodat ik volledig klaar zou zijn voor onze sportieve date. In alle haast kocht ik nog een penny board en het jurkje moest hier ook uiteraard bijpassen.

Na wat zoeken, viel mijn oog op het luchtballonnenkleedje. Ik moest meteen denken aan al die romantische activiteiten waarover we samen gefantaseerd hebben, één ervan was een ballonvaart.

 

Het kleedje MOEST dus wel in mijn kast komen te hangen! Het is zowel romantisch als stoer. De verschillende kleurtjes van de luchtballonnen geven een mooi effectje en passen goed bij verschillende haarkleuren, net zoals mijn ‘speciale’ oranje haar. Nu ben ik volop aan het oefenen met mijn penny board, maar zoals je ziet op de foto, oefen ik beter nog wat voor we op board-date gaan.

 
Het leuke aan dit jurkje is dat je het zowel lief kan dragen met een ballerina, maar ook wat stoerder met een botje of een leuke sportschoen. Verras jezelf en anderen eens met een nieuwe look. Je kan er van versteld staan hoeveel verschillende looks je kan combineren met een Be Glam-kleedje!
Ik denk dat ik die nieuwe vlam helemaal ga veroveren! Wish me luck!
Nathalie Vermoesen


 

P.S. Het jurkje is ook te koop via www.be-glam.be.