Nathalie: een goede indruk - Be-Glam Belgium

Nathalie: een goede indruk

November 30, 2015


Deze maand ben ik met mijn jumpsuit naar school getrokken. Ik ben begonnen aan de opleiding leerkracht lager onderwijs, en wou bij mijn eerste stage een goede indruk maken. Ik had bij de observaties al mooie kleedjes boven gehaald, maar vandaag koos ik voor mijn jumpsuit. Hij zit lekker comfortabel en de plooitjes op de buik geven een verslankend effect. De kraag bovenaan zorgt dan weer voor een stijlvolle uitstraling.

Net zoals ik tijdens mijn stage een goede indruk wou maken, wou ik dit ook in mijn nieuwe klas. Het is een heel nieuw hoofdstuk. Je hebt de kans om een nieuwe identiteit op te bouwen zonder vooroordelen. Hetzelfde dacht ik bij mijn overwinning als Be Glam-ambassadrice. Ik kon nieuwe mensen leren kennen en die nieuwe mensen leerden mij vervolgens ook kennen zoals ik het wou.
Be Glam heeft me meermaals geholpen om een goede eerste indruk te maken. Op school krijg ik vaak positieve reacties over mijn jurkjes, ze vragen zich meestal ook af waar ik die mooie kleedjes vind, en dan vermeld ik zeer graag mijn favoriete winkel!


Ook met mijn nieuwe jumpsuit ervaar ik dat mensen me op een positieve manier bekijken. Ik kreeg van onze pedagoge mee dat de kledij belangrijk is voor een eerste indruk. Doormiddel van kledij geef je een groot deel van je persoonlijkheid vrij. De leerlingen aan wie ik les geef merkten zelfs mijn jurkjes op, en zo konden we al wat leuke gesprekjes hier rond opbouwen.  


De jumpsuit bestaat ook in andere versies zoals in het zwart en een wat zachtere leger/bloemenprint. Een groot voordeel hieraan is dat hij erg comfortabel zit en je ziet er nog eens geweldig uit ook! Een ander pluspunt is dat je snel gekleed bent: een schoentje aan, een vestje erover, en je outfit is compleet!


Groetjes,


Nathalie